ceca - lepotan

Zbog takvog zivota tvog
moji se snovi ruse
i mrzim lepotu tvoju
jer nemas srca, jer nemas duse

Tebi je lako kada te vole
sada te mnoge za ljubav mole
a znaj ti dobro doci ce dan
kada ces ostati sam

 


igår va de inte något speciellt förutom jag kom in på john bauer frisör skola. Nu väntar jag bara på att mitt första val ska komma så jag kan se vilket jag kan välja!
men nu ska jag dra &
en sak till din idiot, tänker inte slösa mer energi- och tid på dig gullet! man hör mycket här om!

-

allt är som vanligt, men inget är som förr!

dara bubamara - opa opa!



en ny kärlek <3

sommar

hej, har inget annat och göra så tänkte lägga in ett inlägg. har fått tbx min dator. känns mycket bra. fyfan det va helt tråkigt på dagarna/kvällarna när man inte hade datorn. men aja idag vaknade jag halv 10 o hade 2 min på mig att ta på mig, borsta tänderna för jag skulle till gvd men kikki lyckades sova längre än vad jag skulle. skulle vaknat halv 9 men aja sen va det folklor, i serbiskaklubben. så fort jag kom in sa jag nej. för han som tränar oss hade kommit och det är ju sjukt jobbigt. men det gick okej blev irriterad på dom mindre! gah seriöst störande.men innan vi började så stack jag och sandra till ines för att hämta mina grejer och melisas. vi hade varit hos henne igår och fixat oss till den bosniska festen som va igår! de va väl rätt ok. tycker festerna i serbiska klubben är bättre. men hajt fan man överlever. haha nu sitter jag här och väntar på att mamma o pappa ska städa klart toan så jag kan duscha. sen kanske skulle va me min kompis miss dautovic =). vill ha sommar orkar inte med mer snö!! hejdå orkar ej skriva mer <3

samo tebi dajem ove usne moje

jag vill ner till kroatien,bosnien,serbien!

ingen dator

om ni undrar varför jag inte har skrivitpå länge så är det för jag inte får sitta vid datan på ett tag. just nu är jag på nöjet ( fritidsgård). Aja dagarna har varit okej hade match i söndags förlorade me 3-4 men men har match imån mot hylte good luck =)

GAH

nu är jag väldigt sur! fyfan jag förstår inte vad det är folk/visa killar tänker med! fyfan vad jag stör mej. det värsta är ju fan alla manshoror! förstår dom fan inte att om man bor i bondhåla ( smålandsstenar & gislaved) så hör man allt o då menar jag verkligen allt. håller du på med en person får nästan alla reda på det. men om man håller på med många samtidigt! så lär du ju fucka up ditt egna liv! jag skojar seriöst inte. mej lurar du fan inte. du bad om en chans jag gav dig och vafan bevisa mej att du inte är sån! själv sa du att du skull bevisa att du inte är sån. men jag ser seriöst inget ? fuck off jag blir så sur! detta är ingen lek seriöst väx upp!

love

sommaren börjar nära sig, är inte det härligt :D!
om några månder åker jag till kroatien & bosnien <3

en ny älskad låt!

lagao si me

hajt hade tänkt och skriva lite. ibland man känner att man verkligen inte har någon ork. men ändå drar man säg till bloggen. haha lite mysko jao! men vad kan man göra ' lev livet så som det kommer ' eller hur?

skolan idag va väl rolig. haha jag har seriöst en sjuk kompis! sjukaste på jorden, mycket intressant. aja konstig idag på musiken har vi typ skolan strängaste lärare. alla har typ respekt för han. men idag va vi pratiga och han hade verkligen inte lust o snakka mer så vi fick skriva de han skrev ist för lysna haha. not good 9B.

igår kan jag säga att vi förlorade vår match med 2-1 men vi spelar duktigt men ändå kan vi mycket bättre. eller hur? aja det är iallfall min åsikt. vi måste typ snakka lite mer och visa oss men annars är vi duktiga + detta va bara en träningsmatch. nu ska jag dra från bloggen. och kolla runt lite på andra ställen =) cya later. (v.

-----------------------------
Lagao, lagao si me
lagao, lagao mi sve
znalo je srce moje
koga ljube usne tvoje
za kim ti dusa umire


Won't Let You Go .. Christian Alexanda

match i värnamo mot forsheda. klockan 19:00 kom och kolla!
önska mej lycka till med vaderna -.-



en ny favorit!

fuck vaderna

10 min kvar sen drar jag så jag tänkte skriva ett litet inlägg om min dag. Skolan va väl okej? lamt kan jag säga, tycker att jag satt och studdade hela tiden (Y) men det är ju ett plus faktiskt. Sen efter skolan kom jag hem väntade på att pappa skulle komma hem från träningen. sen så skulle jag upp till gislaved och ha folklor. idag va han som lär oss där. skit jobbigt kan jag säga, fick kramp i vaderna. helt katastrof. aja sen på vägen hem stannade vi hos mirko och så! sen kom hem runt 9 duschade, åt och nu sitter jag här. imån har jag oxså träning fast fotboll :D hejdå / kristina

undantag

Srecan 8 mart.
grattis på kvinnodagen


ingen lust

sha, har seriöst INGEN lust me blogg, så det är darför jag inte skrrev igår. Aja kan säga dagen va okej igår. idag va den väldigt, bra gnosjöborna kom =) höhö, hade lite kul och så, inget jag ska säga. imån blir det träning o fest i serbiska. ha de bra

.

Where it was dark now there's light
Where there was pain now there's joy
Where there was weakness, I found my strength
All in the eyes of a boy


it's lost

blev ändrade planer igen(Y) haha, efter jag hade duschat fick jag ett sms av alexandra. hon frågade om jag vill hänga me nöjet. frågade mamma, hon ba visst bara du går till skolan. hajt jag gick med på det. när vi kom nöjet, spelade vi getar hero (stavning) va ju faktiskt jätte dukigt. brukar aldrig spela det, så måste va lite stolt. haha fast körde på easy(Y). sen satt vi och fulade med vår dåliga humor, folk tror vi går på drogor eller något, haha vid 8 drog jag hem. kom hem pappaba vafan är din persing ( läppen) GAH jag fick panik + hittade inte min andra. så nu sitter jag härmed ett öronhänge i läppen, sexig värre. eller var tycker ni? (Y) neh nu ska jag dra och äta. sen data sen sova, för det är skola imån (Y)
ha en trevlig kväll
/kristina

BORING till max

en helt ny planering om min dag:
- äta ( igen )
- duscha
- designa min blogg ( eller vad tycker ni ?) )
- äta ( kanske óm jag inte äter för mycket ) haha
- kolla på en film
- plugga
-blogga :D

hahah ni ser hur ut tråkad jag verkligen. sitter och läser många bloggar. om ni vill att jag ska läsa eran kommentera så läser jag =) speciellt nu när jag inte har något att göra.



få bli en bild på mej och sonja ( jag till höger och sonja vänster )

pesma od bola

hejhej klockan är 08:17. och tyvärr så ska jag inte till skolan idag igen fick liksom inte av miin pappa. just nu ligger jag i min säg men syrrans bärbara på magen. känns skönt, för jag orkar inte sitta. Nemen har inget mer o säga kommer säkert tråka ut mej själv så förvåna er inte om de kommer massa konstiga inlägg. ju konstigare desstu bättre? eller haha jag har dålig humor. Aja nu ska jag dra och läsa lite blogg / kolla runt på kläder sen gå och sova!?! kan seriöst inte bli bättre. ORKAR EJ VA HEMMA!  ni alla få ha de så kul för ni sk jag gå och tråka ut mej själv! + kanske sätter på en liten film om jag inte orkar. någon som kan någn bra film?

eftersom jag inte är svensk älskar jag yugge/balkan musik <3








/kristina

irriterad

sitter här och är sjuk irriterad på min näsa! den kliar som fan. som om de gjorde 12 ton damm. men nej tro inte de. sjukt rent här! jätte jätte irriterande haha. min dag har varit väldigt lam, bara suttit vid datan så kan verkligen inte förklara mer. imån blir det skolan och jag SKA på min träning imån. men ska inte träna hårt, vill ej bli sjuk igen xd haha. aja
ha de bra skriver imån efter min käraste skola eller så blir det efter träningen. + jag vill åka till kroatien och bosnien NU! =/

Jag hade drömmar, jag hade hopp att det skulle pågå i en evighet.


/kristina

dream on baby, you and me?,

tja, sitter här och har verkligen tråkigt väntar på att min söta mamma ska komma hem från jobbet. blev ingen skola idag pga feber. får hoppas på skola imån för vill verkligen gå o träna men det kommer jag säkert inte få. just nu känner jag att fotboll är allt. men ibland har jag ba sån lust o sluta. träningarna är inte lika roliga som innan. men man får väl hoppas på det bästa istället för att klaga =), har verkligen inget emot konditonsträningar, det kan va kul ibland. aja vaknade 10 pga att några små omogna fittor busringer mej. seriöst? har ni inget liv eller. aja drog till konsum för att köpa godis blev lite sugen, sen satte jag på fat albert. haha grym film seriöst. och nu sitter jag här funderar på dra och kolla lite kläder som man kan ha på sig på lördag på serbiska festen =). hoppas seriöst det blir kul längtar som fan..

jag förstår mej inte på visa saker. allt är så himla sjuk. kan förklara med ett ord och de är killar.
nemen nu har jag inget mer o skriva.
/ kristina


sick like hell

hej nu sitter jag vid datan, har feber. gah tro jag lust och strypa allt o alla nu. vill faktiskt inte va sjuk just denna veckan. vill så gärna va med på matchen. men nej nej blir ju inte så ska försöka friska till mej själv så jag kan va med på delutagningen på onsdag om jag ska va med eller inte på matchen. men jag håller tummarna på att jag är med. fett länge sen jag spelade match. aja skolan idag va väl okej?

matten: lysnade på när läraren skällde på oss.
engelska: va väl okej? de va ganska lugnt.
musiken: fick fan skäll hela jävla tiden gah. lång tråkigt
badet: fick skäll där med. pga att jag gick feber och ville inte va med.
maten: ok, inte värsta gott.
spanska: satt bara och lysnade på musik.
slöjden: vikare, melisa och jag började hata henne efter 10 min, hon va ju fan inte ens rolig ^o)

jag ba: men förhelvete ( till maskinen)
hon ba: men han är inte här
seriöst va det ens kul? NEJ!
helt katastrof får fan panik. inget har varit bra med denna dagen. aja nu ska jag dra och hämta mina kläder på domarvallen. sen ska jag nog hem o sova lite få se =) kanske skola imån om jag inte ha feber. få hoppas på det bästa.

här är bilderna från serbiska.

gotta be with you

Sha, kan säga min helg har varit skit bra. kunde seriöst inte bli något bättre, just nu är jag skit trött. vaknade 3 på eftermiddan av att pappa väckte mej och tyckte jag borde vakna annars hade jag nog sovit till 5 xd haha. gick upp och åt, sen satte mej vid datan har suttit här ett bra tag. vid 6 drog jag och alexandra ut en runda, hemma va jag till halv 7=) min kväll kommer va så här, datan till klockan 10 =) men nej nu tänkte jag berätta om min helg.

Fredag: började med att jag gick till skolan och va där till klockan 1. gjorde 2 prov kände mej väldigt dukigt. haha. mamma kom och hämtade mej, vi drog till gislaved först gick vi i affärerna  och kollade om vi hittade ngt. jag köpte 2 par jeans och bh inte mkt mer, men jag köpte inte mamma betalade. jag älskar dig <3 sen gick vi till där dom har tapeter, hittade fina tapeter, inte wow men dom va faktiskt skit fina, sen drog man till frisören för hon skulle platta mitt hår. men blev seriöst inte nöjd, kunde lika väl plattat hemma. kom hem hade 1 timma på mej och fixa mej och klart så hann jag. sen drog man till a-storp hos mammas och pappas kompisar. sen så direkt till gbg. på seka aleksic konsert. fyfan sjukt bra är hon. aja jag alexandra, sandra och sonja hade skit kul. kom inte hem förens 5.
här kommer ngra bilder.



lördag: vaknade kvart i 9. fixar mej sen drog jag till alexandra, sen blev det gislaved. folklor asså. skit kul va det faktiskt. sen hem städade, duschade sen va det fixa mej direkt gah. haha sen så vid kvart i 9 åkte vi till gislaved igen. skulle på middag i serbiska klubben. i början va det jätte lamt, sen blev det kulnär dom började spela. och alla ställde sig upp och dansade. kom hem typ 3.
lägger in bilderna när jag får dom av sonja =)

RSS 2.0