love my life

hej nu sitter jag vid datan, fyfan vad tråkigt det börja bli med datan. fråga mej inte varför jag säger detta även ifall jag sitter 24/7 så tröttnar jag på de. men ska berätta om dagarna när jag ej skrivit kanske skulle va kul och veta vad jag har gjort!

tisdag; skolan drog och solade med värsta folket. Iallfall kul va det blev brun men sen efter en stund så gick de bort men inte allt nejnej. Sen hem och packade passade men syster vid 7 tiden drog jag till sandra för jag skulle sova där tillsammans med alexandra. Kan säga de va kul men dom är alltid taskiga =/. Vid halv 9 blev vi hungriga och gjorde mat, makaroner och köttbullar med någon sås. Sen vid 10 satte dom sig vid datan och skulle kolla på andra avenyn men det hackade så istället gick vi och la oss. seriöst trodde inte vi skulle somna så mycket som vi skrattade + alla smsa jag fick, men mina söta apor fick damp på mig, så jag va tvungen och säga hejdå till alla.

onsdag: vaknade halv 7 av att sandar väckte mig. fick upp segade mej men hann fixa mej och allt till halv 8. för då drog vi till skolan! skolan va väl okej lite lam, jag hatar seriöst onsdagar.  Sen efter skolan stannade jag kvar i skolan för vi hade spex övning, vi dansgruppen har fan inte kommit på något. gah tro jag dö så som vi tänkte ha det blev ju fan helt ändrat sug min kuk seriöst. allt va helt perfekt nu blää. Aja klöockan va 4 så jag bad sandra ringa mej och frågade om hon vill hänga med mej till gislaved för att hämta min kläning och klart det ville hon. så vi dog bussen halv 7 och åkte iväg. skippade min träning, fick såna skuldkänslor på bussen =/ aja ska ut o springa kanske i helgen. OM JAG HINNER! haha. tog min kläning sen efter drog vi till cafe linnea och drack varm o'boy. så sandra ringde sin bror och frågade när bussarna gick och det gick en 18:00 och en 17:30, klockan va 17:23 då sandra ba VI TAR DEN ? jag ba hajt så vi sprang till lundåker för att hinna med bussen och klart det gjorde vi. haha helt döda va vi fan. när vi kom hem till ss tvingade sandra mej att äta hos henne tsm med linn och robert =) trevligt. Sen efter tog jag mina grejer och vandrade hemåt. kom hem och pluggade lite sen blev det datan!

idag är det då torsdag: skolan va väl okej =). skolan är helt lam seriöst jag fattar inte hur jag orkar. men men snart är det lov igen =) får tänka positivt. efter skolan gick jag för att sola, alexandra hängde med. efter det drog vi till afrodite för hon skulle köpa en grej. sen hemåt åt och pluggar. håller fortfarande på och plugga men tänkte att jag behövde ta en paus. ska dra och plugga hk/ hemkunskap. vill få VG men tro inte kommer få mer än G. aja hoppas på det bästa.
imån det det seka aleksic jag längtar som fan det kommer seriöst bli skit kul. så hinner ej skriva.

men efter skolan imån så ska jag sluta tidigare vid 1(slutar egentligen 14:50) ska jag och mamma upp till gvd så dom kan platta mitt o mammas hår sen så ska vi gå och kolla tapeter och nya jeans och bh och lösnaglar behöver jag tills imån. guuh vad jag älskar mina föräldrar dom är seriöst dom bästa jag vet! Aja nu ska jag gå ut och se vad min syster är sen blir det plugga.


tvoja je slaba tacka moja lepota
/kristina


good night

hej jag pallar inte skriva ikväll =) ni får reda på mer imån okej? puss ha de så bra

/kristina

kako smo se ljubili

Hej kom presic hem från skolan. åt och nu vid datan. sitter och sjunger haha, tro mej ni skulle INTE vilja höra mej själva. aja skolan idag va faktiskt väldigt soft. inget stress eller något bara lugn dag och det är ju så oftast man vill att skolan ska vara för att dra. mina lektioner va:

engelska:
läste upp min speach och hon sa att den va bra att jag använde mina egna ord. de va ett plus :D haha yeah.
spanska: sjukt tråkigt. satt bara och skrev av.
matte: haha roligaste lektionen, vi fulade oss med sedigh, han blev typ arg på mej och melisa men men visst =)
lunch: åt pizza rester, världens äckligaste mat
mentor: ringde pappa och jobbade med biologi.
so: satt vi datan och snakkade lite i telefon med nermin o amel o sabrina (?)
sen fulade jag med med markus ltie.
 
som ni ser sjukt soft idag, imån är det onsdag och det är den jobbigaste dagen på hela veckan GAH  men det postivia är att vi har spex övning, måste be mergim lägga in låtar. för om vi nu ska dansa kan man ju inte dansa utan musik eller? haha.

Aja nu ska jag dra o tvätta bort mitt smink och plugga lite. Sen så ska man till badhuset och sola solarium tsm me sandra, dalia, suzanna och kanske melisa =) hoppas ni har en bra dag. Kommer ej skriva ikväll kanske imån för ikväll ska jag sova hos sandra tsm me alexandra. puss på kvällen

ha de väldigt bra / kristina

alle och sandra

just nu sitter jag hemma hos sandramed alexandra. Dom två dansade presic albanskdan men nu sitter sandra och plattar alles hår. Helt störda är dom men men vad ska man göra =) när man umgås med två apor haha. Vi va ute och gick precis en runda väldigt jobbigt fan efter som jag va och tränade precis innan sandra ringde.

Träningen va skit jätte kul. Kändes faktiskt bra och få springa. Känner mej ganska stolt klagade inte en ända gång och sprang hela tiden av 100% hela tiden okej kanske inte i början. men men =) . Innan träningen så pluggade jag engelska för jag har speach imån. Lyckades bli klar med den =) good kikki fan. Skolan idag va okej faktiskt brukar vara roligt på måndagar men inte idag. Vet ej varför men men ska inte klaga haha =) .

Neh nu har jag seriöst inget att skriva, skriver imån. När jag kommer hem. puss hej =)

/kristina

<3

ako se ikad sretnemo ti prodji, prodji ko da se neznamo


FAKE IT BITCH

Seriöst nu blir jag så jävla arg? kan inte fatta att folk kalla sig för äkta vänner. Men vad jag ser så är seriöst alla fejk :S Varför är det alltid jag som måste säga något till er/alla. Tro seriöst jag blir galen! Men om de är så bli så gärna vill ha det fine with me bitch. Jag kan spela samma spel som ni. Ni kan gå och knulla er själva för jag bry mej inte mer och ni lär inte hör så mycket av mej. Om det är så gärna ni vill mej något. Så lyft luren och ring eller smsa. För kikki kommer inte smsa eller ringa mer. Den som tar åt sig, gö något rätt nu! Skiter nu tänker inte slösa min tid på någon. Jag ser vilka som är äkta och vilka som inte är det. hej då!

en låt som jag verkligen älskar så himla söt är den!
det va allt från mej hoppas ni har det bra!


late night

läget med alla? jag sitter här och har världens huvudvärk och är sjukt trött. Men annars funkar det! Igår blev de fest hos una. Skoj var det kanske lite lamt i början men sen i slutet så blev de roligare. Mamma kom och hämtade mej klockan 1. Kom hem satte mej vid datan till typ halv 3 sen började jag seriöst bli trött! så jag tog på mej i pijamas och la mej och sov! oroa er inte drack faktiskt inget så det är inte darför jag har huvudvärk=) inte sån tjej lix.

Vaknade idag klockan 1 gick ner och åt och kollade på tv sen så blev det datan. Idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Finns typ ingen som vill hitta på något shit! så någon som vill hitta på något tycker jag ska höra av sig =). Nemen nu orkar jag seriöst inte skriva. Skriver imån när jag kommer hem från skolan. pusshej

/kristina

PaArTy HaaArdy

hinner ej skriva idag skriver imån, men kan säga min dag bar varit super bra =). Nu ska jag på fest hoppas verkligen det blir kul :P

kraljiica

sha, sitter är och tjockar mej med chips igen. Kom hem från sandra för typ 20 min sen. Jag och alexandra va där och kollade no man's land, typ krig serbien mot bosnien. Asså dom är ju helt sjuka i huvudet för att dom krigade mot varandra. Sen skyller dom på varandra ^o) om dom skyller på vandra, Fan krigade dom för ? såna jävla tröga jävla seriöst!

Aja idag har jag varit hemma. Stannade hemma från skolan orkade seriöst inte plus att min mormor åkte hem. Så ville hänga med o lämna henne. Sen hade jag 1 prov och en matte diagnos och göra men jag kunde inget faktiskt så får nog plugga som fan imån och på söndag! Efter att mormor hade hoppat på bussen så gick vi in till eurostorp och kollade lite i affärerna, jag gick in på jc och hittade en vit tröja skit fin är den. Fast inget speciellt med den haha. Aja sen kom jag hem drog till alexandra runt 7 sen drog vi till sporthallen och kollade när killarna spelade lite fotboll hahaha. no comments. Sen hem till sandra.

Ska dra och lägga mej snart för jag folklor på morgonen, så måste vakna halv 9 =) puss på det seriöst. Kommer inte hem förens 1 gah. Aja nu har jag seriöst inget mer och skriva.

Måste bara säga att jag har två sjukt undebara kompisar och dom heter sandra och alexandra, =) utan dom hade jag fan inte klarat mej. Seriöst dom är mina halvor. Dom får mej på bra humör när jag verkligen lust och dränka mej själv. Tack så jävla mycket att ni finns där och jag finns alltid där för er =) puss på er <3

/kristina

sad bi od srece popio

Gah, hej känner verkligen inte för att skriva för är på sånt jävla dåligt humör. Fråga mej inte allt känns så jävla fel. Varför måste allt hända just mej ? varför måste alltid jag va den som är på dåligt humör? asså ta mej långt bort. Jag orkar inte mer. Vill ej vara kvar här. För det första känns som om man ej har riktiga kompisar att alla ba skiter i en ;S sen de andra jag hatar mej själv! jag orkar seriöst inte. Vet att jag har skrivit det nu 23gånger, men seriöst det funkar ej så här jag vill ba DÖ! gah nu har jag sånt jävla dåligt självförtroende att det ej går vara värre.

Skolan idag va rolig, eller okej? Slutade klockan 1 för att lärarna skulle på utbildning. FATTA ni hur gött det va och slippa biologin, JOH DET VA VÄLDIGT SKÖNT! efter de väntade jag på alexandra och sandra. Vi skulle ta följe hem. När jag kom hem satte jag mej vid tvn sen drog jag till alexandra för vi skulle gvd i bussen satt jag och snakkade me lilla nermin =) sen när vi kom till gvd så hittade jag värsta fina kläningen i sandras mammas affär som jag ska köpa nästa vecka och ha på mej på seka aleksic(sångare) och serbiskafesten ni fattar inte hur mycket jag längtar!!!! Går ej beskriva min känsla haha. Sen efter vi kom hem till smålandsstenar, gick vi till mej för att jag skulle ta på mig mjukis sen så drog vi till nöjet. Satt och och fulade mej med folket och så alla vet är samir misshandlare. Gah sen vid halv 8 drog jag hem, försökte plugga, men blev ist för att göra fiskpinnar men klart blev dom värsta brända!

måste säga bara jag har två sjukt söta men störda kompisar och dom heter sandra och alexandra =) jävla nördar. som håller på och sjunger en låt och mobbar mej pga en person. SUG MIN KUK TJEJER =) fast tycker om dom iallafall. För jag vet att det inte är sant, muwhaha

Aja nu ska jag dra och snakka lite me nördarna på msn =) sen fortsätta plugga om jag orkar IG på matte diagnosen. puss på mej! hejdå

sad bi od srece popio

/ Kristina


i know how to fake it

guh skrev ej igår. Kände verkligen inte för det plus så tänkte jag inte på det så riktigt mycket. Men nu när jag verkligen inte gör något så tänkte jag skriva lite. Idag i skolan va väl okej? haha bästa va nog matten då jag melle dog av skratt. FY plus vi kom på en snusk låt så här gick den ' Vi spanka dig så hårt, spanka så du blir våt, akta så du ej blir kåt detta är kikkis och melles låt lalalalalala' sen vi smsade runt de till alla, seriöst ni är ju tröga hahaha. Aja efter skolan stannade vi ju kvar i skolan en extra timme för vi hade spex möte. De va ganska kul vi ska typ dansa, vi blattar. Shet vilka idér vi fick. Det kommer fan äga allt på spexet om vi nu fixar allt. Men det är klart vi gör =). Sen hem och åt lite sen vare dax för träningen. Seriöst jag tro jag va sämst på träningen, orkade inte tänka, orkade inte springa, orkade inte skuta fint, orkade seriöst INGET! det är inte vanliga jag för jag orkar allt speciellt när det är fotbollen. Kändes lite mysko men men. Nu sitter jag här och tråkar nu när jag verkligen inte har något att göra skriver jag om går dagen!

Igår så va skolan bäst har ej skrattat så himla mycket på gud vet hur länge sen de var. Men seriöst jag skrattade åt INGET. Eller jo vår lärare sa kåft? tro nog han skulle säga käft, sen jag o melisa dog av skratt. Sen jag behövde verkligen gå på toa så jag ba sedigh får jag gå på toa '' han kollar på mej som om jag sa något värsta farligt'' jag ba sedigh jag behöver gå på toa ''han kollar fortfarande'' jag ba MEN sedight jag måste gå och kissa :O! han ba skriver MEN GÅ DÅ! asså skit på vägen ut så skrattade jaag så jävla högt att folk trodde jag hade problem. haha sen så kom jag hem vid 5 tiden drog jag till nöjet med nada och meda! soft vid 7 tiden drog jag hem tog följe med sandra och alexandra. Sen datan som vanligt!

SAMIR ÄR EN TÖNT =) när han läser detta

when he smiles at me, i can't help but smile back


I see something wrong, insecurity

Sha, just nu sitter jag här och äter choklad. Värsta mätt nu men de negativa är att jag har träning om mindre än 1 timma GAH jag tro jag dör kommer nog inte orka springa. Men men får la göra mitt bästa. Ska ej klaga så som jag brukar ska ge 100% på alla träningar från och med nu, om jag kommer orka (A) haha lycka till säger jag bara.

Skolan idag va väl okej lite roligt. När vi hade håltimma, satt och fulade mej med micke och kerstin och melisa, samt snackade jag i telefon med nÄrmin och amel. Man hör faktiskt inte vad dom sa men det funkade väl (Y) efter dom fick damp på mig när jag sa 100 gånger ; vaaa?

aja skriver mer ikväll eller något så se om jag orkar. Här får ni en bra låt som jag verkligen älskar just nu
http://www.youtube.com/watch?v=QDm03Foq2T0

not over you

hejsan, hm vad kan man skriva? hm ah just nu sitter jag på msn och snackade med min lillasyster. Som sitter rummet jämte. Måste nog säga hon är mer msn-nörd än vad jag är. Hon sitter på sitt rum och väntar på att folk ska logga in. Och de är mina vänner som hon har på msn, det funkar ju oxså eller hur? haha.

Aja vaknade klockan halv 1 eller 12 fått hjärnsläpp. Sov väldigt skönt. Gick ner och åt tillsammans med min pappa. Medans mamma och mormor städade. Inget ovanligt med det, verkligen ej. Sen gick jag kollade på tv i mitt rum sen satte jag mej vid datan. Här kommer jag sitta ett tag. Fick en ide att jag skulle ta och städa min garderob tro verkligen det behövs och rensa lite kläder som jag inte använder. Men problemet är jag får skuldkänslor om jag slänger iväg några kläder. Det är verkligen inte bra. guuh tro jag dör seriöst. Men men ska va mammas lillaflicka och städa den. Finns ändå inget annat och göra

Igår kväll hittade jag världens finaste kläning på nelly.com gah jag trodde att jag skulle dö. Min kärlek till den går ej beskriva och jag ska köpa den jag bry mej inte så mycket för den ska bli min bara jag får veta min storlek som jag ska ta reda på imån av min syslöjdläraren får mäta mej. För sist jag beställde tog jag xs/s och det va ''stor'' kan man säga eller ah den satt inte fin, såg helt gravid ut. Så denna gången ska jag va säker annars tar jag inte den för jag vill ej betala 150kr extra igen. För då blir jag fattig.


En sak till innan jag drar. Jag är sjukt glad, för jag kristina ska på seka aleksic i göteborg. GAAH fyfan jag älskar henne och hennes låtar. Hon är min idol sens jag va liten. Men det bästa är jag ska ju va tsm med mina bästa och älskade vänner, alexandra och sandra. Jag lovar kan verkligen inte bli bättre, och allt tack till mamma och pappa som ska med och allt. fyfan asså. Sen lix är det fest i klubben dagen efter. GUh kan inte bli bättre.

Menmen nu ska jag inte skriva mer känner att det blir lite för mycket. en söt dikt bara, sen va allt klart från mej för idag.


I dont know
What to do but Im missing you so much
Im alone
And I keep thinking bout you and your touch
I dont know what to do, Im going crazy
Now Im gone
Girl its hard, but I cant breathe without you
Baby I, never thought that it would be so hard


/ Kristina
 


live the life

hej,  nu hade jag tänkt och skriva hann ej skriva innan. Fråga mej inte varför bara orkade inte. Men nuuu jävla ska jag skriva haha. pepp till max! Aja varknade klockan 12 av att alla ska smsa mej. Fyfan jag hatar verkligen när någon smsar mej tidigt på morgonen. Det är verkligen det värsta jag vet eller att den smsar mej mitt i natten, får en sån lust och ba slå sönder personen. Ursäkta mitt lilla språk men det är faktiskt sant. Aja sen drog jag ner och åt umgicks med familjen sen såklart till min älskade data :D. Fast under den tiden som jag satt vid datan så städade jag.

Hade ju fest igår  guh finns verkligen inget och berätta de va kul i början förrens min lilla älskade kompis blev full och spydde. Så fick ta hand om henne. Annars va kvällen ok :). Väldigt trevligt och få umgås med några vänner tycker jag. Efter att vi har fått hem min kompis drog vi ut. Jag, sandra, mergim, kasim, denni, edis och benja ut för att kolla om andres va öppet. Men nej jag och sandra drog till ena bathanovic för hennes kusin va där. Skulle se hur han ser ut. Så jao inget mer och säga. Sen drog hem vid halv 2 pågrund av att sandras morsa ringde henne.

Påvägen hem snakkade jag med nermin. Skit snäll och söt kille! snakkade med honom till klockan kvart över tre sen blev jag skit trött så vi bestämmde och för att stänga av. Ingen dåligide. För direkt när vi la på somnade jag skit skönt.

Sen efter att jag hade städat så kom melisa till mej för vi sex tiden skulle vi till pizzerian och äta! Sen åt vi hade lite kul snakkade och så. Sen orkade jag verkligen inte mer sitta där så vi gick hemåt. Kom hem satte mej vid datan lite. Sen klockan 9 fick jag panik. Jag behövde choklad så jag och min älskade undebara mormor gick till konsum som va öppet till 10 för att köpa choklad till både mej och min lillasyster. Påvägen snakkade vi om mycket. Skit soft mormor har jag även iaf hon är 56 så kan man snakka om allt med henne speciellt killar haha. Kom hem där efter gick och duschade behövdes verkligen och tvätta mitt snuskhår :P hahaha.

Aja nu vet nu hur mina dagar har varit. Mycket trevligt. Men guhh skola snart tro verkligen jag vill dö. Neh usch jag orkar inte mer någon mer än jag som vill verkligen inte börja skolan än? lägg på en vecka till skulle va skönt. haha  nemen nu tycker jag att jag har skrivit FÖR mycket.

Ska tbx till min msn och bildagboken och snakka med mina kompisar
här kommer några bilder från igår.


HAHHAHAHAHAH fråga ej varför denna bilden.

man kan säga att jag snackade 70% i telefon den kvällen. Me amel & näärmin :)

(v)

Happy Valentine's


/skriver ikväll om gårdagen!

fredag 13;onde

Hej, vaknade upp av en väldigt konstig dröm. det va nog den konstigaste jag har drömt om på väldigt länge. Som sagt tänker inte ta det här för då vore det väldigt pinsamt. haha

Aja nu ska jag dra och fixa mej lite sen vid 2 tar jag och sandra bussen till gislaved för att dansa folklor. Men det som suger är att alexandra inte är här. gaah. Egentligen skulle hon ha kommit idag men det verkar inte som det. Men skulle verkligen va glad om hon bara kom utan att säga något. Men fredagen 13 lär ju inget va kul.

Ikväll blir det fest hos mej. Bilder kommer. Och hoppas verkligen att det blir kul och att dom kommer som sa att dom ska komma jao. Annars blir det jag och min tuffa kompis sandra. MEn whateva vi kommer ha skit kul iallafall! Nemen nu ska jag dra och fixa mej ha de så bra


Kako starim sve te vise volim, za tebe se ko za zivot borim

                                                                                                             /kristina

GODNATT

nu ska jag dra och sova klockan är 23:46. Börjar bli lite trött fan. Imorgon blir det FIESTA :) puss på mina vänner <3

min dag idag har bara bestått av datan. Skippade min träning för jag hade ont i huvudet höll verkligen på att dö?!?! förstår ej varför + mitt knä fuckade up sig. Så va de skriver imån eller något ha de bra

/kristina


like it or hate it

Kristna that's the way i like it



fuck anonyma 2x

neh nu blir jag värkligen lack på alla äckliga anonyma som kommenterar! Vafan har ni liksom inget liv än att hacka på mig? haha nä verkar som det. Tro mej jag blri inte arg eller något ni skämmer bara ut er totalt eller DU skämmer ut dig totalt. Och kalla sig 'nära' vän till mej. MEN kuk i dig tro inte ens du är någon vän till mej längre. Så fort jag får tag på dig så lär du ju inte ha kul. Kommer fucka upp ditt lic totalt. Så om du nu ser detta så ger jag dig EN enda fucking chans och säg vem du är. Det lär inte va kul senare efter detta tro mej! Du kanske tro att jag inte vågar men nu är de fan slut på att vara snäll. SÄG VEM DU ÄR NU ANNARS GÅ OCH RUTTNA MED EN PRICK I REGRISTRET! :) puss på den sötnosen som säger sitt namn. Som sagt du har en chans :)


gå och köp dig ett liv, eller hm har du pengar? du slösar ju din tid på mej verkar det som haha

SKIT I DEN DÄR VAD MAN INTE SER VAD DET STÅR


fuck anonyma

neh nu blir jag värkligen lack på alla äckliga anonyma som kommenterar! Vafan har ni liksom inget liv än att hacka på mig? haha nä verkar som det. Tro mej jag blri inte arg eller något ni skämmer bara ut er totalt eller DU skämmer ut dig totalt. Och kalla sig 'nära' vän till mej. MEN kuk i dig tro inte ens du är någon vän till mej längre. Så fort jag får tag på dig så lär du ju inte ha kul. Kommer fucka upp ditt lic totalt. Så om du nu ser detta så ger jag dig EN enda fucking chans och säg vem du är. Det lär inte va kul senare efter detta tro mej! Du kanske tro att jag inte vågar men nu är de fan slut på att vara snäll. SÄG VEM DU ÄR NU ANNARS GÅ OCH RUTTNA MED EN PRICK I REGRISTRET! :) puss på den sötnosen som säger sitt namn. Som sagt du har en chans :)


gå och köp dig ett liv, eller hm har du pengar? du slösar ju din tid på mej verkar det som haha


womanizer

är det bara jag om inte vet vad womanizer är? Aja kalla mej inte trög för det men kan faktiskt inte hjälpa att jag inte kan sånt! haha.

JAO min dag va så här eller morgon kan man säga! vaknade 11 gick ner och åt satte mej direkt på datan och nu har jag suttit här ett tag. Så kommer det nog se ut ett tag till om nu gnosjöboarna kommer. Men så som det verkar så tro jag inte dom kommer. misstolka inte mej nu! men om dom nu inte kommer så drar jag på träningen uff känner att jag har värsta ont i mitt knä, vet är inte första gången jag har ont och lär ju inte bli sista gången heller.

Om man tänk negativt så är det skolan om ungefär 5 dagar?!?! GAH jag tro jag dör jag pallar verkligen inte med skolan, det är ju så himla tråkigt. Sen alla nationella prov och alla prov jag tro verkligen jag kommer dö :(. Kom på nu att jag har prov på fredag i hemkunskap. GUD detta va verkligen inte kul, även ifall det inte är så svårt så tycker jag inte om det!

Aja som ni ser har jag gjort om min blogg tycker faktiskt den blev fin. Finare än vad den har varit längre bak :) haha. Så kommer den se ut ett tag till sen får jag se om jag lägger till något eller ändrar! Men lix nu ska jag dra och fixa mej lite, det behövs verkligen. Ha en trevlig dag!

/kristina

not to late

hej, fy de va ett tag sen jag skrev i bloggen. Hade verkligen ingen lust och skriva. Okej så himla länge sen var det inte sens jag skrev! men känns ändå evigheter. Så tänkte skriva in ett litet inlägg innan jag ska dra ut med melisa!

Min dag har varit väldigt härlig! vaknade halv 12 softa lite vid datan och satt och kollade påtv en stund. Sen drog jag ut med mamma till samhället för att handla lite. haha. Sen bestämmde jag att jag skulle va med melisa D. Så jag drog till henne sen vi gick till afrodite köpte mineral puder! Sen men till mej och softade åt lite frukt :D. Sen nu fick hon hem. Så nu ska jag ut och möte melisa F sen ska vi ut en runda. jao!

imån är det redan torsdag allt har faktiskt gått snabbt! ska ut och springa. Sen chilla lite!

Men nu ska jag dra vi hörs pusshej <3
/ kristina'


glömde ska göra om min blogg men vet ej hur några exempel?

-

ska fan lägga ner bloggen! eller iallafall funderar på det!

true love, never ends

Jos te volim, jos nisam nicija
jos je u meni ljubav k'o eksplozija
jos mi znacis, jos sve bih dala ja
jos je u meni ljubav k'o eksplozija






7/2-09

hejsan, nu har jag inget och göra så tänkte skriva lite i min blogg. Som är den lamaste bloggen på blogg.se! jupp!
Idag vaknade jag av att hade sovit ut skit skönt! Gick ner och åt frukost sen kollade jag på tv till 12 sen nu sitter jag här ska kanske sätta på wild child. Sen blir det nog att softa hela lördagen. jao!
IGår dagen va jag i gislaved. Kul va det men nog de bästa va slutet, då claudia skulle kasta en snöboll på mej men träffade en annan HAHAHA. Har nog inte skrattat så mycket på skit länge asså ni skulle bara sett tjejensminn, haha svär tror nog hon började gråta eller något. Claudia fick ju panik och gömde sig bakom trädet. haha ncnc sen kom hem gick o la mej ganska tidigt va skit trött!
Men ska dra nu cya puss <3
/kristina

6/2-09

 Kom hem nyss från gvd och är skit trött!
så jag skriver mer imån.
LOOOOV!

5/2-09

YO!, är helt blött och frusen. Som ni kanske ser är det ju snö ute haha skit kul och ha snöbollskrig, men ganska segt när man är påväg hem, från att det tar 20min och gå tog det 1timma. HAHA, så jävla synd om kasim som blev skit mulad sen när adem hade gått! så går det kasim, jao! skolan då jao: nationella gick bra sen så på svenskan pluggade jag till mitt biologi prov som vi hade efter där, och det gick ju super kunde allt förutom en fråga haha. Men jag orkar inte skriva! just nu snart ska jag ut och springa med fotbollen sen ut och ha snöbollskrig med melle + hämta min kjol som jag beställt från h&m. HAJT cao


på rasten kan det ju ser ut såhär! jag på bilden blir mulad av typ alban och någon mer, haha

4/2-09

HEj!, huvudvärk till max! kan verkligen inte bli bättre. USch naj fan asså, min dag efter skolan såg ut såhär!, Mamma hämtade mej för att jag skulle fixa mina ögonbrun sen efter har jag bara pluggat, eller nästa?, vid halv 6 drog jag och melle för att köpa godis i netto för det är ju nationella prov imån så man får ju sitta där i 3 timmar så man måste ha något och äta right? haha. Sen har jag pluggat fram tills nu. Men nej inte klar än nu måste jag veta vad krönika och allt det dära är men så smart som kikki är lär hon ju glömma tills imån. Men kan berätta skolan va ju soft idag faktiskt. Onsdagar brukar vara helt LAMA.

Nu ska jag dra och lata mej för min kompis kines ska skriva ner allti hans mobil sen skicka till min puss på de :* så himla lat! AJa imån blir det träning (N) not good! aja vi hörs puss hejdå

volim tvoje usne kad tiho krenu,
/ Kristina

make it work

yo!, just nu sitter jag här och latar mej. Har verkligen ingen lust och göra något ska faktiskt lägga mig i min älskade säng snart! Träningen va soft. Men ja stör mej på en sak och nu tycker jag att jag borde hålla käften, right kikki? ah! haha ursäkta mej men japp. Har faktiskt inte pluggat något idag känner skuldkänslorna nu not good. Vet bara inte varför jag orkar och får faktiskt inte i något i huvudet just nu denna och förra veckan. Kan inte påstå att jag är dum i huvudet?!?! nej faktiskt inte. Juste måste säga hade ju nationella prov idag, asså det kunde verkligen inte gå dåligare. Fick värsta hjärnstopp. Kunde varken tänka eller skriva åh fick sån damp + hann inte ens klart med grejen.Men men ett G borde jag få iallafall! Vg blir till G efter nationella då blir jag verkligen sur! Aja nu ska jag dra och lägga mej imån väntar skolan och böckerna på mig, har faktiskt prov i biologi och nationella i svenska igen fast detta är uppsat, säg lycka till , till lilla kikki

Finns vissa saker i livet man vill ändra på men man kan inte. Finns en sak jag skulle vilja ändra på och de va den dagen jag förlorade dig. Saknar dig mycket även iallafall allt är bra nu! hoppas vi kan va bra vänner för du betyder mycket för mej. but i love you more than ever

/ Kristina

there is just more to know

SHA!, läget med er? är här det cp bra! på topphumör idag men lite trött! haha, skolan idag hm? hade nationella på morngen. Kan säga det gick inte som det skulle. Hann inte ens klart med alla hade typ 2-3 frågor kvar och svara på mej men får sattsa mer på de andra som är kvar av nationella i svenskan.  När jag kom hem gjorde jag mat efter som mormor gjorde fisk och det gillar inte jag iallafall så jag gjorde fiskpinnar ist (L) min khärlek :D haha. Efter att ha ätit mej skit mätt satte jag mej vid datan (som är nu då) tänkte kolla om jag har fått ngt för sen ska jag packa och ta mej iväg på träning. Orkar inte känner inte för att träna. Lust o sitta hemma och käka mej tjock! kan faktiskt inte va latare haha! Aja skriver mer ikväll ha det så bra,

everything can chang so fast .
/ kristina


the right time babe

SHENAMORS! jag vet verkligen inte vad det är med mej. Men idag är jag verkligen på tophumör! Verkligen på danshumör. ÅÅH :D ba älskar så som det är nu kan inte vara bättre, eller jo det kan det faktiskt. Men nej ska verkligen inte klaga på något haha! skolan idag? sög men hade ändå kul haha, legenden va nog på spanska! jag och sara skrattade verkligen åt ingenting, eller jo!!, när johan skällde ut oss hahahaha,? asså kan man verkligen vara dåligare än oss, faktiskt inte! aja sen kom hem pluggade lite sen så drog jag ut med melisa dautovic!, kulkul! sen hem och satte på musik och då började allt roligt haha!. Puss på all musik som finns <3. NAJ imån är det nationella hoppas det går bra missar ju faktiskt engelskan och spanskan kan verkligen inte bli bättre! fyfan asså! på onsdag ska jag fixa mina ögonbryn längtar verkligen på det :D yeah! asså vill verkligen se mer kommentarer och tips om folks bloggar så vsg kommer inte bita er om ni kommenterar :D haha

hajt fan jag vet inte vad jag ska skriva! men hoppas verkligen denna veckan är rolig :D
Caki, caki, cale, kupi mi sandale samo pazi, cale, da ne budu male
puss & smek / kristina

1/2

om 35 min ska jag dra från datan och gå och lägga mej! skola imån fyfan asså denna vecka är ett fucking helvete!
tisdag- nationella
onsdag- 1 spanska prov och 1 biologi prov!
torsdag- nationellaså fort jag tänker på det vill jag verklige DÖ! orkar fan inte plugga så jävla mycket! men en positiv sak är att det är lov nästa vecka och då ska jag sova sova sova sova som fan! ingen ska kunna störa mej faktiskt! puss på det!
får hoppas verkligen att dijana kommer. Skulle va kul länge sen hon va här. haha aja god natt
.

crossfire - on fire

the new kristina!

hej tänkte på lite grejer, sen kom jag på att jag ska fan i mej bli bloggnerd! haha fråga mej inte varför men jag kan väl va lite konstig ibland. Men de va mitt val jag ska se och skriva mkt och massa grejer! som ni ser har jag lagt in ipod musik grej hoppas de är okej :) haha.

en låt jag verkligen verkligen älskar !


volim te kao nikog kao nikog do sada

Hej, glömde skriva igår eller rättare sagt orkade inte, kom hem vid 9. Så här bestod min dag! Vaknade klockan halv 9, vid 9 trog jag till sandra för jag, hon och alexandra skulle på folkor. Kan säga att det va jobbigt och jag dör varje gång mima kommer! men det är värt det. Eftersom det är skit kul! Sen vid halv 1 kom mamma och hämtade mej i gislaved! för att vi skulle till göteborg, så fick byta om snabbt! Sen drog vi till Göteborg, rätt soft. Saknat dijana <3 , jag hon och dino satt uppe på dijanas rum och snakkade massa skoj! lite saker man verkligen inte trodde om dijana :P haha ncnc! Aja sen vid 7 drog vi hem jag blev så jävla trött! Kom hem satte mej vid datan och snakkade med folk vid 1-2 drog jag och la mej! va skit trött, vet faktiskt inte varför! Sen vaknade jag halv 2 ;O shit jag blev värsta chockad när jag såg klockan, så jag gick ner och åt lite, sen satte mej vid datan och n u sitter jag här väntar på att alexandra ska ringa/smsa, men det lär bli aldrig :)! Imån är det skolan och jag orkar verkligen inte skolan så jävla lamt! på tisdag har man ju nationella får faktsikt hoppas på det bästa, right?. Aja nu har jag faktiskt inte mer och skriva!
juste måste säga, tack till dalia som gjorde min blogg, värsta fin blev den eller hur? besök henne ''daliiaas.blogg.se'' puss på henne! aja nu menar jag allvar har inget mer och skriva

Volim te kao sto nikog do sada nisam volela
volim te kao nikog kao nikog do sada
/kristina


RSS 2.0